Yhteystiedot

Matri House
Matildan puistotie 6
25660 Mathildedal

Täydellinen vuode löytyy vain nukkumalla

Matri Housen taustalta löytyy unohtumattoman mukavia, korkealaatuisia ja vastuullisia vuoteita valmistava suomalainen perheyritys Matri. Siksi kaikissa Matri Housen huoneissa on tavallisten hotellisänkyjen sijaan ylelliset Matri-vuoteet, jotka myötäilevät vartalon liikkeitä ja mukautuvat sen muotoon.

Aamiaismajoitus sai alkunsa ajatuksesta, että unelmien vuode löytyy parhaiten kokeilemalla. Koko yön nukkuminen levollisessa ympäristössä tarjoaa Matri-vuoteista kiinnostuneille asiakkaille ainutlaatuisen mahdollisuuden testata vuodetta, josta on tarkoitus tulla pitkäaikainen elämänkumppani. Matri-vuoteet on suunniteltu kestämään vähintään vuosikymmenen ajan, ja haluamme niiden sopivan nukkujalleen täydellisesti.

Ennen kaikkea toivomme, että jokaikinen vieraamme saa vuoteissamme ihanat yöunet. Meille on ilon ja ylpeyden aihe, että Matri Housessa herätään virkistyneenä ja täynnä energiaa uuteen päivään.

Matri Housen tarina

Matri Housen koti löytyi vuonna 2022 Mathildedahlin historiallisesta ruukkikylästä Salosta. Vuonna 1840 rakennetussa Raasepori-talossa asui alun perin kahdeksan ruukin työläisperhettä. Suojellun rakennuksen kuukausien mittainen remontti suunniteltiin alkuperäisten rakenteiden ehdoilla ja Museovirastoa kuunnellen. Vanhoja piirteitä lautalattioista yläaulan kaapistoihin kunnostettiin ja tuotiin kauniisti esiin, ja niitä täydennettiin raikkailla moderneilla yksityiskohdilla.

Kesällä 2023 valmistuneessa Matri Housessa kerrostuvat historia ja aikaa kestävä design.

Sisustuksen lähtökohdiksi valittiin trendien sijaan ajattomuus ja yllätyksellisyys. Uudet kalusteet tilattiin kestävyyttä ja vastuullisuutta painottavien valmistajien, kuten Saari-keittiöiden, Lundian, Frederician, Sika Designin ja Hayn mallistoista, ja niiden rinnalle on tuotu persoonallisia ja ilahduttavia vintage-aarteita.

Elämyksellisen ja inspiroivan ympäristön kruunaavat ylelliset Matri-vuoteet, jotka mukautuvat vartalon muotoon ja liikkeisiin. Matri House on kuin arkea kauniimpi koti. Siellä on aikaa ja tilaa hengähtää ja levätä, ja haluat palata sinne yhä uudestaan.

Vastuullisuus

Matri Housessa vastuullisuus on läsnä kaikessa aina restauroinnista sisustukseen ja päivittäisiin valintoihin. Rakennuksen lämmöneristys on modernisoitu, ja uusi vesi-ilmalämpöpumppu parantaa energiatehokkuutta. Restauroinnissa on käytetty Uula Colorin hengittäviä ja muovittomia maaleja.

Matri Housen sisustuksessa painottuvat ympäristöystävällisyys, eettisyys ja kiertotalouden hyödyntäminen. Lyhytikäisten ja trendikkäiden ratkaisujen sijaan suosimme klassista ja aikaa kestävää designia tuottajilta, jotka huomioivat ympäristön hyvinvoinnin. Matri-vuoteet valmistetaan niin ikään käsityönä omassa tehtaassamme, ekologisesti tuotetuista ja sertifioiduista materiaaleista. Lisäksi Matri Housen yleisiä tiloja ja majoitushuoneita elävöittävät lukemattomat persoonalliset vintage-löydöt.

Lajittelemme kaikki toiminnastamme syntyvät jätteet ja vähennämme hiilijalanjälkeä minimoimalla pyykin määrää. Pyydämme myös pidempiaikaisia majoittujiamme huomioimaan ympäristön ja pidentämään pyyhkeiden ja lakanoiden vaihtoväliä.

Aamiaiselle on valikoitu paikallisia, mahdollisuuksien mukaan luonnonmukaisia tuotteita ja vegaanisia vaihtoehtoja. Ruokahävikkiä vähentääksemme satsaamme määrän sijaan parhaaseen laatuun ja arjesta poikkeavaan hemmotteluun.