Kauniita huoneita kahdessa kerroksessa

Matri Housen kahdessa kerroksessa on elämyksellisiä majoitushuoneita omaa rauhaa etsiville, pariskunnille, ystävyksille ja perheille.

Levähdyspaikka sielulle ja silmälle

Historiallisen rakennuksen yleiset tilat ja viehättävä puutarha ovat vapaasti käytettävissä koko vierailun ajan. Majoitushuoneiden lisäksi alakerrasta löytyvät vastaanotto ja keittiö, valoisa aamiaishuone, veranta sekä oleskelutila pikku putiikkeineen, yläkerrasta avara ja seesteinen kirjasto.

Auringossa paistatteleva puutarha houkuttelee hitaalle al fresco -aamiaiselle, lukemaan kirjaa omenapuiden katveeseen tai viettämään kesäpäivää hyvässä seurassa.

Aamiaista tarjoillaan joustavasti vieraiden aikataulun mukaan joko Matri Housessa tai Hotel Mathildedalissa.

Huoneet

Matri Housen jokainen majoitushuone on tunnelmaltaan omanlaisensa ja suunniteltu klassisen kauniiksi lattiasta kattoon. Ylelliset Matri-vuoteet puuvillasatiinilakanoilla luovat puitteet levollisille yöunille.

Korkealaatuiset kylpytekstiilit ja itävaltalaisen Saint Charlesin yrttipohjainen luonnonkosmetiikka täydentävät hemmotteluelämyksen.

Huoneisiin mahtuu majoittumaan 2–4 yöpyjää. Yläkerran Edla- ja Selma-huoneet on mahdollista yhdistää väliovella tilavaksi, keittiölliseksi perhehuoneistoksi. 0-4-vuotiaat voivat majoittua perhepedissä veloituksetta huoneissa Iida, Anni ja Edla.

Iida

31 m2
2-4 henkilöä (180×200 sänky, kahden hengen lisävuode)

Iida on valoisa vaalean kanelin ja puhtaan valkoisen sävyinen majoitushuone rakennuksen alakerrassa. Tilavaan huoneeseen mahtuu yöpymään jopa viiden hengen perhe, kun yksi 0-4-vuotias nukkuu perhepedissä.

Huoneen sydän on Matrin ylellinen Aurea Continental -vuode, jonka pehmeään, valkoisella pellavakankaalla verhoiltuun sängynpäätyyn on ihana nojailla aktiivisen päivän jälkeen. Kahdelle hengelle voidaan lisäksi pedata vuoteet kulmasohvaan.

Avarassa kylpyhuoneessa on yksilöllinen ranskalainen kaakelilattia, sadesuihku ja itävaltalaisen Saint Charlesin luonnonmukaisia kylpytuotteita. Iida-huoneesta avautuvat rauhoittavat näkymät kahteen eri suuntaan.

Liisa

27 m2
1-3 henkilöä (2 x 90×200 sänky, yhden hengen lisävuode)

Rauhoittava, sinisävyinen Liisa-huone sijaitsee niin ikään Matri Housen alakerrassa. Tässä huoneessa on hyvin tilaa kolmelle aikuiselle, ja yksi 0-4-vuotias voi lisäksi nukkua vanhempien kanssa perhepedissä. Liisa sopii erinomaisesti myös ystävysten hemmottelulomalle, sillä vuoteet voidaan tarvittaessa siirtää erilleen.

Huoneen erikoisuutena ovat Matrin moottorisängyt, jotka kutsuvat rentoutumaan kirjan tai elokuvan parissa. Vuoteiden molemmat päädyt on helppo säätää täydellisen sopivaan asentoon. Kolmas henkilö nukkuu mukavasti laadukkaassa sohvasängyssä.

Avarassa kylpyhuoneessa on yksilöllinen ranskalainen kaakelilattia, sadesuihku ja itävaltalaisen Saint Charlesin luonnonmukaisia kylpytuotteita. Liisa-huoneeseen tulvii luonnonvaloa kahteen eri suuntaan avautuvista ikkunoista.

Anni

31 m2
2-3 henkilöä (200×200 cm sänky, yhden hengen lisävuode)

Yläkerran Anni-huoneen värimaailmaan on valittu rauhoittavia ja mukavuuden tunnetta luovia sävyjä, kuten lämmin khaki. Huoneen kantavana teemana on ihastuttavan raikas raita, joka koristaa myös Matrin 200 cm leveän Aurea-parivuoteen päätyä. Ylellisen parivuoteen ohella Anni-huoneesta löytyy yhden hengen sohvasänky kolmannelle yöpyjälle.

Avarassa kylpyhuoneessa on yksilöllinen ranskalainen kaakelilattia, sadesuihku ja itävaltalaisen Saint Charlesin luonnonmukaisia kylpytuotteita. Anni-huoneen ikkunasta avautuu näkymä vehreälle kylänraitille.

Matilda

27 m2
1-2 henkilöä (2 x 100×200 cm sänky)

Yläkerran Matilda-huoneessa heräät levänneenä luonnonvaloon ja linnunlauluun. Puutarhan puolella sijaitsevan huoneen murretut roosan sävyt luovat hienostuneen ja tyylikkään vaikutelman.

Kaksi Matrin Kaino-runkosänkyä ovat yhdistettävissä isoksi perhepediksi, johon kaksi aikuista ja lapsi mahtuvat ruhtinaallisesti vierekkäin. Kauniissa kylpyhuoneessa on yksilöllinen ranskalainen kaakelilattia, sadesuihku ja itävaltalaisen Saint Charlesin luonnonmukaisia kylpytuotteita.

Edla

32 m2
2-3 henkilöä (200×200 cm sänky)

Näyttävän graafinen Edla-huone Matri Housen yläkerrassa leikittelee mustan ja valkoisen kontrastilla. Matrin ikoninen musta Lempi-sängynpääty korostaa mukavista mukavimman, 200 cm leveän Aurea Continental -vuoteen valkoisia satiinilakanoita, joiden välissä voisi viettää koko päivän.

Kompaktin mutta hyvin varustellun keittiönsä ansiosta elegantti Edla-huone sopii myös pidempiaikaiseen majoitukseen. Yhdistettynä väliovella viereiseen Selma-huoneeseen se toimii idyllisenä lomahuoneistona isommalle seurueelle tai perheelle.

Edla-huoneessa on ruokailuryhmä neljälle hengelle. Keittiöstä löytyvät välineet niin kevyen lounaan tai illallisen kuin kesäisten piknikherkkujen valmistukseen. Erittäin tilavassa kylpyhuoneessa on yksilöllinen ranskalainen kaakelilattia, sadesuihku ja itävaltalaisen Saint Charlesin luonnonmukaisia kylpytuotteita. Ikkunasta voi ihailla omenapuiden ja perennojen täyttämää puutarhaa.

Selma

25 m2
1-2 henkilöä (2 x 90×200 cm sänky)

Tummanvihreän sävyisessä Selma-huoneessa vallitsee herraskainen englantilainen tunnelma, jonka aistii etenkin vintage-henkisestä samettisesta nojatuolista käsin. Selma-huone mukautuu moneksi. Sen laadukkaat Kaino-runkosängyt voidaan liittää parivuoteeksi, ja se on yhdistettävissä väliovella viereiseen Edla-huoneeseen.

Sievässä kylpyhuoneessa on yksilöllinen ranskalainen kaakelilattia, sadesuihku ja itävaltalaisen Saint Charlesin luonnonmukaisia kylpytuotteita. Näkymät ovat ruukkikylän pääkadulle päin.

 

Saapuminen Matri Houseen

Matri House sijaitsee Mathildedalin ruukkikylän sydämessä, alle 30 kilometrin päässä Salon keskustasta. Helsingistä ajaa Mathildedaliin omalla autolla noin 1,5 tunnissa, Turkuun alle tunnissa ja Tampereelle reilussa kahdessa tunnissa. Matri Housen pihapiirissä on vieraille kuusi maksutonta pysäköintipaikkaa.

Junalla ja bussilla on helppo matkustaa Saloon, mistä paikallisbussit tuovat perille Mathildedaliin. Veneilijöitä palvelee Mathildedalin vilkas ja palveluistaan palkittu vierasvenesatama.

Sisäänkirjautuminen huoneisiin tapahtuu itsenäisesti avainkoodilla, joka lähetetään vieraille saapumispäivänä. Vastaanottomme löydät Café Mathildedalista (Ruukinrannantie 6).